neděle 8. ledna 2017

Kamenný lom Drysice

Zdravím :)

Jak už jsem psala dřív, nejsem cestovatel pouze zahraniční, ale ráda poznávám krásy i české. A jednou z nich je kamenný lom poblíž Drysic u Vyškova. Pro lepší orientaci přidám na konec mapu.

Byl horký letní den a kamarádku napadlo, jestli si nezajedeme do Opatovic na přehradu. Jaké zklamání nás čekalo, když jsme zjistili, že přehrada už kvůli hygieně dávno není volně přístupná, kvůli pár jedincům, kteří se ve vodě koupali.

A tak už jsme myslely, že zajedeme jenom někam na jídlo jako bolestné z nevydařeného výletu, když si kamarádka uvědomila, že kousek od nás je krásný zatopený lom, u kterého byla před několika lety. A tak jsme sebraly poslední kousky naděje a vyrazily. A tadá, podařilo se, lom je pořád tam kde byl a dá se k němu dostat. Já osobně bych se v něm teda asi nekoupala, nikdy nevíte, co vás kousne do palce od nohy, ale místním to nejspíš vůbec nevadilo a tak z výběžků vysokých 3 - 7 metrů neohroženě skákali do vody salta.

Tohle místo se zkrátka nedá popsat slovy, tohle musíte vidět, takže jestli je tu někdo z okolí Vyškova, napište mi do komentáře, jestli jste u tohoto lomu někdy byli a vy ostatní mi napište, jestli u vás máte taky něco tak kouzelnýho :)









Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za veškerou zpětnou vazbu ♥