pondělí 8. ledna 2018

TOP 7 aplikací, které Vám ulehčí život

Zdravím! :)

V dnešní době už má většina z nás chytrý mobil a já pro Vás mám moje TOP aplikace, které využívám na mém Xiaomi a jsou volně dostupné  na Google Play. :)

Lightroom CC – tenhle program ráda používám i pro úpravu fotek na notebooku a jsem moc ráda, že Adobe ji poskytla s omezenými funkcemi i pro uživatele systému Android :) Navíc můžete přes aplikaci i fotit s rozšířeným nastavením.


iRIS – s velkou přesností ukazuje aktuální polohu veřejné dopravy, využívám především na autobusy teď, když je škaredé počasí, abych věděla, v kolik musím vyrazit z práce aniž bych musela někde dlouho čekat. Když aplikace ukáže, že autobus má zpoždění 15 minut, můžu v klidu sledovat pohyb na mapě propojené s GPS a jsem v klidu v teple :)

Můj kalendář – aplikace, která vám hlídá menstruaci, plodné dny a ovulaci. Využívám hlavně při návštěvě gynekologa, všechno mám hezky pohromadě. Aplikace počítá i dopředu, kdy by měly měsíčky přijít, můžete si tak plánovat dovolenou bez zbytečného počítání. Aplikaci by mohli využít také pánové, aby předem věděli, kdy mají být ke své drahé polovičce hodnější :D

Aladin a Meteor – moje nejoblíbenější aplikace na počasí, vždy před odchodem z domu zkontroluju denní předpověď a podle radaru se rozhoduju, zejména v teplejším období, jestli pro cestu zvolím veřejnou dopravu nebo skútr

Spotify – kdo ještě dneska stahuje hudbu? Spotify můžete poslouchat buď bezplatně s omezením a reklamami nebo si zaplatíte cca 10€ měsíčně a můžete využívat veškeré funkce. Hudba se dá uložit i pro poslech offline, pro případ, že chcete šetřit data, podle vaší aktivity sestavuje Daily Mixy, doporučuje Discover Weekly, máte na výběr hudby podle nálad nebo příležitosti, žebříčky oblíbených songů a v neposlední řadě v aplikaci najdete i plánované koncerty. Navíc, pokud máte O2 operátora, tak se vám za používání Spotify nestrhávají žádná data.

Yoga for weight loss – skvělá aplikace na cvičení jógy, slibuje úbytek váhy, což pro mě není priorita, ale ráda si protáhnu a zpevním tělo. V základu nabízí 3 cvičební programy, pro náročnější uživatele je tu možnost i vytvoření vlastního programu.

Water Drink Reminder – pokud máte, stejně jako já, problém s dodržováním pitného režimu, tak doporučuji tuto aplikaci, kde si nastavíte denní cíl, čas od do, kdy vám má chodit upozornění a pak už jen pijete pokaždé, když vás mobil upozorní.


A jaké jsou Vaše TOP appky? :)

4 komentáře:

  1. Právě dnes jsem začala používat Lightroom. Ještě jsem se s tím moc nezžila, ale to přijde. Můj kalendář používám také, je to velký pomocník. Jinak na tu appku na jógu se jdu hned podívat, díky za tip.
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Chmm... Shledávám užitečný jen ten iRIS, i když s mým množstvím dat by mi byl více méně k ničemu. Autobus bych oravdu sledovat nemohla. Jsem ráda, když mi nějak poslouží aplikace od Idosu. :D
    Všechny ty suer aplikace považuji za naprosté zbytečnosti, akorat dělají z lidí voly. Třeba to hlídání pitného režimu. To už mi přijdou rozumější hry, samozřejmě se to s nimi nesmí přehánět. Zajímalo by mě, co by někteří lidi dělali bez mobilu... asi by umřeli.

    OdpovědětVymazat
  3. Tipů na aplikace není nikdy dost:-). Kdyby jsi chtěla, taky jsem dávala na tip na ty své: http://wish-hope-life.cz/tip-aplikace-v-telefonu/.

    OdpovědětVymazat
  4. Aplikace Můj kalendář, Meteor a Aladin používám taky. Lightroom neznám, ale vyzkouším a ta apka na dopravu vypadá skvěle a po Praze se bude hodit. Díky za tipy!
    BLOG: Svět nad hlavou

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za veškerou zpětnou vazbu ♥