pondělí 15. ledna 2018

TOP 6 produktů vlasové kosmetiky

Zdravím! :)

Je tu nový týden a s ním i moje pokračující prokrastinace přes zkouškové. Díky bohu už mě čeká jen jedna zkouška a tu mám zítra (jasně, neměla bych se náhodou spíš učit??), ale v rámci přestávky od otázek jsem se rozhodla sepsat vám moje TOP produkty na vlasy a co mi pomohlo na vypadávání vlasů, rychlejší růst a podporu růstu nových vlasů.

Během puberty jsem dala vlasům dost zabrat neustálým odbarvováním, melírováním a různými experimenty, které probíhaly především doma. Zároveň jsem jim nedávala potřebnou péči a výživu, kterou si zasloužily vzhledem k mému zacházení. Nakonec to dopadlo tak, že jsem se před 2 roky rozhodla pro Pixie sestřih, abych se zbavila poškozených konečků. 
Ještě než se do toho pustíme, ráda bych upozornila, že se jedná o mé osobní názory, mám mastící se vlasy u kořínků a suché u konečků a to, že tyto produkty sedí na můj typ vlasů nezaručuje, že bude sedět i vám.

Vlasy ale rostly strašně pomalu, slabé a měla jsem pocit, že jich mám čím dál méně. Moje pocity upevňovalo to, že při každém česání byly všude, ráno jsem se vzbudila a musela válečkovat polštář a prostěradlo, protože byly plné vlasů. A pak jsem narazila na vlasovou vodu Biohar. Je volně prodejná a stojí okolo 120 Kč. Používám ji na noc zejména na místa, kde mám řidší vlasy a po pár týdnech jsem viděla zlepšení. 😊


Dále mne pozitivně překvapily produkty společnosti Milva, mám šampón chinin a vlasovou vodu chinin, už mám spotřebované šampóny s šípkem a avokádem. Příjemně voní, vlasy jsou po nich hrubší, ale při použití masky nebo kondicionéru je to v pořádku. Po měsíci používání produktů této značky jsem začala sledovat zejména u čela růst nových vlasů, které se teda šíleně kroutí, připomíná mi to prasečí ocásky. :D Ale vlasy opravdu rostou rychleji a přibývá jich a to je hlavní. Nevýhodou je vyšší cena, 200 ml balení šampónu vyjde asi na 120 Kč.


Před půl rokem jsem si nechala udělat blond melír, na barvených vlasech jsme ale nedosáhly tíženého výsledku, jedna půlka hlavy byla ve světlejších tónech, druhá spíše do žluta. Fujky. A tak jsem upnula všechny své naděje na šampón Schauma silver reflex značky Schwarzkopf, který stojí v drogeriích do 70 Kč. Stačí ho malé množství, krásně pění, stačí ho nechat pár minutek působit a škaredé nažloutlé tóny jsou fuč.



A nakonec zabrousíme do katalogu firmy Avon. Pod stromečkem jsem totiž našla hned dvě sady přípravků na vlasy zejména proti vypadávání a oblíbila jsem si bezoplachovou péči s keratinem z řady Advance techniques anti hair fall, používám ji před fénováním, vlasy po ní krásně voní a jsou hebké a lesklé. A po prosušení ještě do délek sérum na suché konečky Advance techniques Daily shine.

A jaké jsou vaše TOP produkty na vlasy? :)

3 komentáře:

  1. Stříbrný šampon od Schwarkopfu používám taky a mám sním taky jen ty dobré a skvělé zkušenosti :) Jinak já miluji přírodní šampony a kondicionéry, konkrétně značku Faith in Nature :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Biohar mám v plánu si koupit. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pokud můžu něco doporučit tak šampon značky FRAMESI. Používám již několik let, vlasy mám husté a dlouhé (a to si je několik let barvim). A navíc mi vlasy vydrží umyté 3-4dny! Sice je to hodně draha značka (500Kc/litr), ale zase mi vydrží cca půl roku minimálně, na umytí stačí opravdu troška :) a navíc kvalitní šampon vykompenzuje veškerou "renovujici" kosmetiku - ve výsledku člověk ušetří :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za veškerou zpětnou vazbu ♥