neděle 11. února 2018

Aliexpress - Washi pásky a další vychytávky

Ahojte :)

Přeju krásnou pohodovou neděli. Nedávno jsem psala článek o tom, jak si vedu diář a jak si plánuju čas. Rád abych na tento článek navázala, protože mi v týdnu dorazil balíček z Aliexpress. :D Jak jsem psala ve zmiňovaném článku, lepítek a barviček není nikdy dost a na tyhle blbůstky je Aliexpress přímo ráj.

Pouzdro s motivem Eifellovy věže
Krásné pouzdro, které stálo jenom 1 dolar, uvnitř je proužkované, je v něm dost místa na propisky a další drobnosti :)




Washi pásky se vzorem
pět pásek za 1,30 dolaru, ty barvičky jsou super, ty mi udělaly opravdu radost. Se začátkem semestru se snažím najet na jiný styl učení a vedení poznámek, takže tyhle pásky využiju nejen při organizaci času.

Barevné washi pásky
10 pásek za 1,62 dolaru. Ne. Za mě prostě ne. Ty barvy nejsou tak živý a výrazný jako na fotkách od prodejce, po nalepení na papír mísrě prosvítá a celkově působí prostě levně. Příště raději zainvestuju :)

Nálepky
Zato tyhle nálepky jsou boží. Až budu posílat pohled z cest nebo dopisy určitě s nimi ozdobím papír, na tyhle blbůstky si prostě potrpím :D Ať je to veselé :)

Barevné lístečky
0,52 dolarů za 160 lístečků :) Super cena a mě to určitě pomůže ve škole, protože u zkoušek můžeme používat zákoníky a já si značím důležité paragrafy právě takovými lístečky :)

Ořezávátko 
Tohle je prostě uplně nejvíc sladká věc ze všech :D Připadám si trošku jako malé dítě, ale prostě sovičky :3

Co byste si taky koupili nebo co naopak je podle vás úplně mimo? A jaké další věci z Aliexpress by vás případně zajímaly? :)

Děkuji za každý komentář :)

DL ♥

7 komentářů:

  1. Lístečky a pásky to teď u mě taky hodně jede, dokonce sem si dala pauzu s náušnicema. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty vzorované washi pásky vypadají skvěle:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, děkuji za krásnou inspiraci. Já tyhle kravinky miluju, ale upřímně, žádnou washi pásku jsem si ještě nekoupila. Mám, ale v plánu vytvořit synkovi krásné album s fotkama z instaxu a přesně tyhle věci se mi budou hodit. Ačkoliv já moc ali expres nemam rada, říkám mu alien expres (ani nevím proč), tak na tyhle blbůstky tam asi mrknu. Díky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  4. pekné vecičky, ja som dlho nič neobjednávala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pásky a lístočky to je niečo pre mňa a môj diár :D Takých blbostí nie je nikdy dosť!

    KLAUDI

    OdpovědětVymazat
  6. Ty tenké washi pásky jsem si také objednala a jak píšeš, mají dost blbé krytí :) ale ostatní nálepky jsou teda skvělé!! Nechtěla bych jsi příště uvádět i adresy, kde jsi to nakupovala? :) Kdyžtak díky!♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, na Aliexprese som si este nikdy neobjednavala, zato rada objednavam na Ebay. Neviem isto, ale mam pocit, ze je to dost podobne... A tiez si rada nakupujem kopec veci hlavne na tvorenie, ktoremu sa rada venujem. Naposledy to bola plst, latky, gombiky, drevenne kocky atd...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za veškerou zpětnou vazbu ♥